Elektroshop ervaringen en beoordelingen

Tuinverwarming of verlichting nodig? Je kunt hiervoor naar elektroshop.nl. ‘Meer dan elektronica’ is de slogan van deze winkel. En dat is waar! Deze producten van elektroshop.nl zijn van hoge kwaliteit. De ervaringen die andere klanten hebben gehad met elektroshop.nl kun je hier bekijken. Ook kun je de diverse beoordelingen voor deze winkel hier zien.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Elektroshop

Elektroshop.nl is onderdeel van een elektrotechnisch installatiebureau en bestaat sinds 1997. Het bedrijf levert elektromaterialen en verlichting aan zowel bedrijven als particulieren door heel Europa. Het leveringsprogramma is groot en omvat artikelen van bekende leveranciers als ABB, Schneider Electric, Osram en Hager. Tevens zijn er een aantal budgetmerken leverbaar.
Bij deze webwinkel koop je onder andere zaken als draad-, schakel- en elktromateriaal. Daarnaast kun je hier terecht voor toebehoren voor de computer, verlichting en verwarming. Ook levert men veel verschillende soorten gereedschap.
De website heeft een zoekfunctie die het mogelijk maakt eenvoudig naar het artikel van je keuze te navigeren. Bij ieder artikel staat een summiere omschrijving en de verwachte levertijd vermeld. Het bestellen bij deze webshop werkt eenvoudig. Je plaatst de artikelen van je keuze in het winkelmandje waarna je bij de digitale kassa af kunt rekenen. De betaalmogelijkheden staan duidelijk vermeld. Elektroshop.nl is in het bezit van het certificaat van de Stichting Webshop Keurmerk.

» Elektroshop Review

Mijn ervaring plaatsen

Elektroshop ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews