Etihad.com ervaringen en beoordelingen

Etihad.com is de officiële vliegtuigmaatschappij van Dubai. Als een van de weinige vliegmaatschappijen bieden ze luxe verre vluchten aan naar prachtige locaties in het buitenland. Bij Etihad.com lijkt het volgens de ervaringen altijd wel als of je eerste klas vliegt. Beoordelingen over de vliegmaatschappij lees je hier online terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Etihad

Op de website van Etihad Airways vindt je de nodige informatie over de luchtvaartmaatschappij en over vluchten. Je kunt op de website onder meer vluchten vinden en vervolgens eventueel ook bestellen.

Netwerk
Tevens is er op de website een hoop te lezen over het netwerk van Etihad Airways. Deze luchtvaartmaatschappij is namelijk over de hele wereld actief. Zij hebben dus overal mensen die van pas zouden kunnen komen om informatie te genereren over een lokale markt. Zeker voor ondernemers biedt die vele kansen.

Ervaringen
Een bezoeker kan op de website ook het nodige vinden over wat klanten vinden van Etihad Airways. Dit is natuurlijk altijd prettig om vooraf te raadplegen.

Aanbiedingen
Al ziet Etihad Airways er op het eerste gezicht nog al deftig uit, toch hebben zij de consument ook de nodige aanbiedingen te bieden.

Mijn reis
Etihad Airways maakt reizen makkelijk. Het is simpel je gegevens te checken of bijvoorbeeld een chauffeur te regelen op de plaats van bestemming.

Ervaring van Loes, toegevoegd op 16 december 2014

dit is de beste vliegtuigmaatschappij waar ik ooit mee gevlogen heb, wat een luxe aan boord, je hoeft maar met je vingers te knippen en je krijgt het en ik vloog gewoon economy class

Ervaring van ADG, toegevoegd op 20 september 2014

Wij hadden vertraging en kregen een gratis overnachting in een 5 sterren hotel in Dubai, heel erg goede service.

» Etihad Review

Mijn ervaring plaatsen